有色素米の品質特性解析に関する研究 : 機能性食品的利用への成分化学的アプローチ

Bibliographic Information

有色素米の品質特性解析に関する研究 : 機能性食品的利用への成分化学的アプローチ

研究代表者:田代亨

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成13年度〜平成14年度)

[田代亨], 2003.3

Title Transcription

ユウシキソマイ ノ ヒンシツ トクセイ カイセキ ニ カンスル ケンキュウ : キノウセイ ショクヒンテキ リヨウ エ ノ セイブン カガクテキ アプローチ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 13660016

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63081281
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [津]
  • Pages/Volumes
    70p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top