和菓子

Author(s)

    • 大阪あべの辻製菓専門学校 オオサカ アベノ ツジ セイカ センモン ガッコウ

Bibliographic Information

和菓子

大阪あべの辻製菓専門学校編

(プロ調理の基本 : 完全イラスト, 13)

同朋舎 , 角川書店(発売), 1998.4

Title Transcription

ワガシ

Related Bibliography 1 items

Available at  / 4 libraries

Note

『プロ調理の基本 和菓子』(同朋舎出版)を加筆、訂正したもの

Description and Table of Contents

Description

和菓子作りに欠かせない餡の作り方から季節感あふれる伝統の和菓子までを徹底図解。目的に合った器具や材料の基礎知識もわかりやすく解説。完全イラスト版。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63868235
  • ISBN
    • 4810413187
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    145p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top