New Larousse gastronomique : the world's greatest cookery reference book

著者
書誌事項

New Larousse gastronomique : the world's greatest cookery reference book

by Prosper Montagné ; preface by Robert J. Courtine ; text translated from the French by Nina Froud ... [et al.] ; additional material for this edition translated by Marion Hunter ; edited by Janet Dunbar

Hamlyn, c1977

タイトル別名

Nouveau Larousse gastronomique

統一タイトル

Nouveau Larousse gastronomique

この図書・雑誌をさがす
注記

Translation of Nouveau Larousse gastronomique

Bibliography: p. [7]-[8]

Includes index

詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA64020511
  • ISBN
    • 060036545X
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    engfre
  • 出版地
    London ; New York
  • ページ数/冊数
    [8], 1064 p., [1] leaf of plate, [46] p. of plates
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ