良米と不良米(中米)との蛋白質の化學的性質に關する研究

Author(s)

    • 岡川, 吉富 オカガワ, ヨシトミ

Bibliographic Information

良米と不良米(中米)との蛋白質の化學的性質に關する研究

岡川吉富[著]

(日本勞働科學研究所農業勞働調査所報告, No. 38 . 農村の榮養に關する研究||ノウソン ノ エイヨウ ニカンスル ケンキュウ ; 其の9)

日本勞働科學研究所, 1937.4

Title Transcription

リョウマイ ト フリョウマイ チュウマイ トノ タンパクシツ ノ カガクテキ セイシツ ニカンスル ケンキュウ

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA64047110
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    p66-68
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top