平成鍋物大全

Author(s)
    • 全日本鍋物研究会 ゼンニホン ナベモノ ケンキュウカイ
Bibliographic Information

平成鍋物大全

全日本鍋物研究会編

日本経済新聞社, 2003.10

Title Transcription

ヘイセイ ナベモノ タイゼン

Note

参考文献: p321-323

Description and Table of Contents

Description

水炊き、四川火鍋、幻の「鶴の汁」まで、目と舌でしゃぶりつくした怒濤の600項目。食文化の百科事典。

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BA64420542
  • ISBN
    • 4532164486
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    323, 12p, 図版2枚
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top