Bibliographic Information

食品物流センターの現状と課題

(Food logistics series)

流通システム研究センター, 2003.9

Title Transcription

ショクヒン ブツリュウ センター ノ ゲンジョウ ト カダイ

Available at  / 28 libraries

Note

Food logistics seriesVol.1

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品物流センターの機能と役割
  • 2 流通段階別の物流センター戦略(日清食品(株)の拠点配置と物流戦略;加工食品卸の物流戦略 ほか)
  • 3 食品物流センターの最新システム(最新場内搬送システムと新しい機器・設備;食品物流センターにおける安全・安心 ほか)
  • 4 加工食品低温流通への取り組みと物流センター(物流センターにおける商品特性と適正温度管理;無在庫型流通における物流品質管理 ほか)
  • 5 資料編(食品物流センターの実際—流通段階別物流センターリスト)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA64804996
  • ISBN
    • 4897456053
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    129p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top