牛乳・乳製品料理 : 旬の素材が生きる : NHKきょうの料理より

Bibliographic Information

牛乳・乳製品料理 : 旬の素材が生きる : NHKきょうの料理より

日本放送出版協会編集

全国牛乳普及協会, 1994

Other Title

NHKきょうの料理より旬の素材が生きる牛乳・乳製品料理

Title Transcription

ギュウニュウ ニュウセイヒン リョウリ : シュン ノ ソザイ ガ イキル : NHK キョウ ノ リョウリ ヨリ

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Note

***記述は遡及データによる

Details

  • NCID
    BA65640996
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    79p
  • Size
    26cm
Page Top