新しい日本料理 : 四季の献立 : 旬の素材と季節の調理法を活かした魅力の料理120

Author(s)

    • 小倉, 久米雄 オグラ,クメオ

Bibliographic Information

新しい日本料理 : 四季の献立 : 旬の素材と季節の調理法を活かした魅力の料理120

小倉久米雄〔著〕

(旭屋出版MOOK)

旭屋出版, 2004.2

Title Transcription

アタラシイ ニホン リョウリ : シキ ノ コンダテ : シュン ノ ソザイ ト キセツ ノ チョウリホウ オ イカシタ ミリョク ノ リョウリ 120

Available at  / 5 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA65768038
  • ISBN
    • 4751104179
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    132p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top