本格焼酎を究める : 芋・麦・米から黒糖・泡盛まで

Bibliographic Information

本格焼酎を究める : 芋・麦・米から黒糖・泡盛まで

橋口孝司監修

(プレイブックスインテリジェンス)

青春出版社, 2004.2

Title Transcription

ホンカク ショウチュウ オ キワメル : イモ ムギ コメ カラ コクトウ アワモリ マデ

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Description

「いま注目は黒糖焼酎です」—こだわりのきき酒師が教える旨い焼酎の選び方、味わい方。

Table of Contents

  • 本格焼酎を識る
  • 本格焼酎を愉しむ
  • 本格焼酎を味わう(芋;麦;米;黒糖;泡盛)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA66174924
  • ISBN
    • 4413040848
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    202p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top