フードコード(食品規範) : 食品小売業者、外食業者が食中毒予防のため実行すべき助言

Bibliographic Information

フードコード(食品規範) : 食品小売業者、外食業者が食中毒予防のため実行すべき助言

米国食品医薬品局[原著]

食品産業センター, 1998.3

  • 1997年版

Title Transcription

フード コード ショクヒン キハン : ショクヒン コウリ ギョウシャ ガイショク ギョウシャ ガ ショクチュウドク ヨボウ ノ タメ ジッコウ スベキ ジョゲン

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Details

  • NCID
    BA66183572
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    11, 427p
  • Size
    30cm
Page Top