The true history of chocolate

書誌事項

The true history of chocolate

Sophie D. Coe, Michael D. Coe

Thames & Hudson, 2003

  • : pbk

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注記

"First paperback edition 2003" -- T.p. verso

Bibliography: p. 272-276

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内容説明・目次

内容説明

Cultivated by slaves, consumed by the elite, paid out as a tribute to conquerors, this tale of one of the world's favourite foods draws upon botany, archaeology, socio-economics and culinary history to provide a complete history of chocolate, beginning 3000 years ago in the jungles of Mexico. The book also includes quotations and old recipes,

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA66406611
  • ISBN
    • 0500282293
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    280 p., [8] p. of plates
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
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