Bibliographic Information

タイ料理

ヒレア・ウォルデン著 ; 野間けい子訳

(ウィークエンド・クッキング, 21)

ピンポイント , 扶桑社(発売), 1992.12

Other Title

The book of Thai cooking.

Title Transcription

タイ リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Description

甘くて、辛くて、酸っぱい不思議な味のタイ料理の本格的な本ができました。デリケートでスパイシーなタイの味覚をあなたのものにしてみませんか。

Table of Contents

  • タイ料理の味
  • 調理法と器具
  • 材料
  • つけ合わせ
  • カレー・ペーストとソース、ディップ
  • スープと前菜
  • 魚と貝、甲殻類
  • 鳥料理
  • 肉料理
  • 米と麺類
  • 野菜とサラダ
  • デザートと飲み物

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA66845881
  • ISBN
    • 4594010881
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    122p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top