タイ料理
Author(s)
Bibliographic Information
タイ料理
(ウィークエンド・クッキング, 21)
ピンポイント , 扶桑社(発売), 1992.12
- Other Title
-
The book of Thai cooking.
- Title Transcription
-
タイ リョウリ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
タイ料理
1992
Limited -
タイ料理
Available at / 2 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
甘くて、辛くて、酸っぱい不思議な味のタイ料理の本格的な本ができました。デリケートでスパイシーなタイの味覚をあなたのものにしてみませんか。
Table of Contents
- タイ料理の味
- 調理法と器具
- 材料
- つけ合わせ
- カレー・ペーストとソース、ディップ
- スープと前菜
- 魚と貝、甲殻類
- 鳥料理
- 肉料理
- 米と麺類
- 野菜とサラダ
- デザートと飲み物
by "BOOK database"