イタリア食堂「ラ・ベットラ」のお魚レシピ

Bibliographic Information

イタリア食堂「ラ・ベットラ」のお魚レシピ

落合務著

(講談社のお料理BOOK)

講談社, 2002.7

Title Transcription

イタリア ショクドウ ラ ベットラ ノ オサカナ レシピ

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 基本のイタリア魚料理(カルパッチョ;マリネ;パスタ ほか)
  • 2 魚をおろす(魚の三枚おろし;かれいの五枚おろし;舌びらめの皮をむく ほか)
  • 3 「ラ・ベットラ」スペシャリテ本日のお魚メニュー(ガスパシオ;サーモンのムース&サーモンのシャーベット;かつおのレアステーキ ほか)
  • 4 イタリア料理シーフード図鑑(たい;すずき;まとだい ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA66853562
  • ISBN
    • 4062715384
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    111p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top