おいしい和食の基本 : おうちでシェフ味

Bibliographic Information

おいしい和食の基本 : おうちでシェフ味

[世界文化社編]

(特選実用ブックス, cooking)

世界文化社, 2004.5

Title Transcription

オイシイ ワショク ノ キホン : オウチ デ シェフアジ

Available at  / 14 libraries

Description and Table of Contents

Description

“おいしい”和食のポイントをわかりやすく紹介する。身近な食材を使って基本から習う150レシピ。

Table of Contents

  • 献立で習う人気の和食メニュー
  • 魚介料理
  • 肉料理
  • 野菜・乾物料理
  • 豆腐・卵料理
  • ご飯・麺・鍋物
  • 汁物

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA67258407
  • ISBN
    • 4418043055
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top