The complete book of raw food : healthy, delicious vegetarian cuisine made with living foods includes over 350 recipes from the world's top raw food chefs

著者

    • Baird, Lori
    • Rodwell, Julie

書誌事項

The complete book of raw food : healthy, delicious vegetarian cuisine made with living foods includes over 350 recipes from the world's top raw food chefs

Lori Baird, editor, Julie Rodwell, contributing editor

Healthy Living Books, c2004

  • hardcover : alk. pap

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes index

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA67474016
  • ISBN
    • 1578261430
  • LCCN
    2003026657
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Long Island City, N.Y.
  • ページ数/冊数
    432p
  • 大きさ
    24cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ