ジャムと果実酒 : 季節の果物を楽しむ : 手作りジャムを使ったお菓子のレシピつき

Bibliographic Information

ジャムと果実酒 : 季節の果物を楽しむ : 手作りジャムを使ったお菓子のレシピつき

小川聖子[著]

雄鶏社, 2004.5

Other Title

Homemade jam and fruit liqueur

Title Transcription

ジャム ト カジツシュ : キセツ ノ クダモノ オ タノシム : テズクリ ジャム オ ツカッタ オカシ ノ レシピツキ

Available at  / 14 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • いちご
  • 甘夏、日向夏、いよかん
  • さくらんぼ
  • 梅、あんず、桃、プラム、ネクタリン
  • ブルーベリー
  • ぶどう、いちじく
  • りんご
  • 洋梨
  • ゆず、みかん、国産レモン、きんかん、かりん
  • その他のフルーツ、その他のお酒
  • 手作りジャムを使ったお菓子

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA67510630
  • ISBN
    • 4277630324
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    87p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top