The food of India

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The food of India

location photography by Jason Lowe ; recipe photography by Alan Benson ; recipes by Priya Wickramasinghe and Carol Selva Rajah

Murdoch, 2002

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注記

Includes bibliographical references and index

内容説明・目次

内容説明

A showcase of the best food in India today with authentic recipes. Special sections fold out to reveal photographs of spices, seafood, sweets, street food, breads and tea.

目次

  • The food of India
  • tiffin
  • fish poultry vegetables
  • pulses
  • rice breads
  • accompaniments
  • sweets basics.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA6752344X
  • ISBN
    • 1740450434
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Sydney ; London
  • ページ数/冊数
    296 p.
  • 大きさ
    31 cm.
  • 分類
  • 件名
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