四季のおくりもの : 春夏の食材

Bibliographic Information

四季のおくりもの : 春夏の食材

中村靖彦監修

(食の安全とスローフード / 中村靖彦監修)

教育画劇, 2003.2

Title Transcription

シキ ノ オクリモノ : ハル ナツ ノ ショクザイ

Available at  / 19 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 春の食材と郷土料理(タイ;ハマグリ・アサリ;タケノコ;山菜;茶;ワカメ)
  • 夏の食材と郷土料理(カツオ;アユ;ウナギ;ナス;トマト)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA67732461
  • ISBN
    • 4774605565
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top