パルスマイクロ波を用いた過冷却の促進による食品の低損傷・凍結保存技術の開発

Bibliographic Information

パルスマイクロ波を用いた過冷却の促進による食品の低損傷・凍結保存技術の開発

研究代表者 多田幸生

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成14年度~平成15年度)

[多田幸生], 2004.3

Title Transcription

パルス マイクロハ ヲ モチイタ カレイキャク ノ ソクシン ニ ヨル ショクヒン ノ テイソンショウ トウケツ ホゾン ギジュツ ノ カイハツ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究課題番号 : 14550175

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA6773880X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [金沢]
  • Pages/Volumes
    33枚
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top