食品蛋白質の遺伝子工学的修飾・分子設計による高機能化

Bibliographic Information

食品蛋白質の遺伝子工学的修飾・分子設計による高機能化

加藤昭夫 研究代表者

(科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書, 平成14年度-平成15年度)

[山口大学農学部], 2004.3

Title Transcription

ショクヒン タンパクシツ ノ イデンシ シュウショク ブンシ キノウ ニヨル コウキノウカ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号:14360077

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA6775816X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [山口]
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top