Bibliographic Information

食品衛生学

増田邦義, 植木幸英編

(栄養科学シリーズNEXT)

講談社サイエンティフィク, 2004.9

第2版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 138 libraries

Note

付属資料: 「食品衛生法(抜粋)食品衛生法施行令(抜粋)食品安全基本法(抜粋)」(14p ; 21cm)

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生学とその目的
  • 2 微生物と食品衛生とのかかわり
  • 3 食品成分の化学的変質
  • 4 食中毒
  • 5 有害物質による食品汚染
  • 6 食品添加物
  • 7 輸入食品、遺伝子組換え食品および放射線照射食品の安全性
  • 8 食品衛生関係法規と食品保健行政

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Details

  • NCID
    BA68735680
  • ISBN
    • 406155333X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 137p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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