魚がおいしいとっておき漁師料理

Bibliographic Information

魚がおいしいとっておき漁師料理

西潟正人著

日本放送出版協会, 2004.9

Other Title

とっておき漁師料理 : 魚がおいしい

Title Transcription

ウオ ガ オイシイ トッテオキ リョウシ リョウリ

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Description

カワハギ、メゴチ、ハゼ、ボラ、ウツボ、メバル…本命魚から外道魚、身近な魚から高級魚まで、旬の魚貝32種でつくる、極上の魚料理52品。

Table of Contents

  • 春(イシモチ—昆布じめ・干物;ゴンズイ—みそ煮 ほか)
  • 夏(アナゴ—白焼き;クロダイ—酢みそあえ ほか)
  • 秋(イナダ—みぞれあえ;ウツボ—甘辛煮 ほか)
  • 冬(アオリイカ—刺身・づけ丼;アマダイ—酒蒸し・開いての一干し ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA69403970
  • ISBN
    • 4140332174
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top