臨床栄養学実習書

Author(s)

Bibliographic Information

臨床栄養学実習書

星野厚子編著 ; 板垣裕 [ほか] 共著

建帛社, 2004.3

第4版

Title Transcription

リンショウ エイヨウガク ジッシュウショ

Available at  / 16 libraries

Note

共著: 大野智子, 掃部関澄子, 近藤玲子, 関口コノエ, 大松孝樹, 西山良子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食事療法の概要
  • 2 一般治療食の実際
  • 3 疾患別治療食の実際(消化器疾患;肝臓疾患;膵臓・胆道疾患;内分泌・代謝疾患;循環器疾患;腎臓疾患;血液疾患;アレルギー疾患;骨・関節疾患;膠原病;小児疾患)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA69714868
  • ISBN
    • 4767902193
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 168p
  • Size
    26cm
Page Top