Bibliographic Information

根菜・芋のおかず

(NHKきょうの料理, . きょう・すぐ・レシピ||キョウ スグ レシピ ; 13)

日本放送出版協会, 2004.10

Title Transcription

コンサイ イモ ノ オカズ

Available at  / 20 libraries

Description and Table of Contents

Description

食物繊維たっぷりのしみじみおいしいおかずを満載!身近な食材で、きょうから、すぐつくれる、料理レシピ集。

Table of Contents

  • 根菜(れんこんのおかず;ごぼうのおかず;にんじんのおかず;大根・かぶのおかず;根菜の汁・ご飯)
  • 芋(じゃがいものおかず;里芋のおかず;大和芋・長芋のおかず;さつまいものおかず;芋の汁・ご飯)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA69795327
  • ISBN
    • 4140332085
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top