完全理解日本料理の基礎技術

Bibliographic Information

完全理解日本料理の基礎技術

野崎洋光著

柴田書店, 2004.12

Other Title

日本料理の基礎技術 : 完全理解

Title Transcription

カンゼン リカイ ニホン リョウリ ノ キソ ギジュツ

Available at  / 73 libraries

Note

柴田書店Mook「料理百科」1号から24号までに掲載された連載に,新たな内容を追加してまとめたもの

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 新人の心構えと基本の仕事
  • 野菜の洗い方と保存法
  • 包丁の使い方・手入れの仕方
  • 野菜の切り方
  • 脇板・向板の仕事
  • 焼き場の仕事
  • 揚げ場の仕事
  • 立板の仕事
  • 脇鍋の仕事
  • 煮方の仕事
  • 八寸場の仕事
  • 板長(花板)の仕事

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA70533543
  • ISBN
    • 4388059676
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    245p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top