焼き物 : プロの和食 : 基本の調理技術から人気の創作メニューまで

Author(s)

Bibliographic Information

焼き物 : プロの和食 : 基本の調理技術から人気の創作メニューまで

(旭屋出版MOOK)

旭屋出版, 2004.6

Other Title

焼き物 : 基本の調理技術から人気の創作メニューまで

Title Transcription

ヤキモノ : プロ ノ ワショク : キホン ノ チョウリ ギジュツ カラ ニンキ ノ ソウサク メニュー マデ

Available at  / 3 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA70785069
  • ISBN
    • 4751104381
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    119p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top