常備菜 : つくりおきのおかずと展開料理

Bibliographic Information

常備菜 : つくりおきのおかずと展開料理

婦人之友社編集部編

婦人之友社, 2002.4

Other Title

常備菜 : わたしの保存食

Title Transcription

ジョウビサイ : ツクリオキ ノ オカズ ト テンカイ リョウリ

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 和風の常備菜(野菜の常備菜;乾物の常備菜;豆・豆製品の常備菜)
  • 中国風の常備菜(野菜の常備菜;魚の常備菜;肉の常備菜;卵の常備菜)
  • わたしの常備菜活用生活 週末のまとめ調理で気持ちにゆとり
  • わたしのべんりな常備菜 食卓をにぎわすつくりおきおかず
  • わたしのかんたん常備菜 こまめにつくって来客時はゆったり会話を

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BA70792585
  • ISBN
    • 9784829204207
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    119p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top