Paribasan : kanggé pamulangan saha kanggé umum, ugi kénging kanggé para sadérék ingkang nambah kawruh basa Djawi

著者

    • Dirdjosiswojo

書誌事項

Paribasan : kanggé pamulangan saha kanggé umum, ugi kénging kanggé para sadérék ingkang nambah kawruh basa Djawi

kakarang déning Dirdjosiswojo

Kalimosodo, 1956

タイトル別名

Paribasan basa Djawi

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

In Javanese

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA71106242
  • 出版国コード
    io
  • タイトル言語コード
    jav
  • 本文言語コード
    jav
  • 出版地
    Djakarta
  • ページ数/冊数
    204 p.
  • 大きさ
    22 cm
  • 件名
ページトップへ