タレ・ソース・ドレッシングでおいしい料理

Author(s)

Bibliographic Information

タレ・ソース・ドレッシングでおいしい料理

辻勲監修 ; 佐川進, 辻クッキング料理

(辻学園books)

ジャパンクッキングセンター, 1997.5

Title Transcription

タレ ソース ドレッシング デ オイシイ リョウリ

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • タレをマスターして料理をおいしく
  • ソースをマスターして料理をおいしく
  • つゆをマスターして料理をおいしく
  • 煮汁をマスターして料理をおいしく
  • ドレッシングをマスターして料理をおいしく
  • 合わせ酢をマスターすれば酢の物上手
  • 和え衣をマスターすれば和え物上手

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA71442283
  • ISBN
    • 4880463175
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    〔東京〕
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top