HACCPシステムによる衛生管理とは何だろう : 食品の安全性を高める最新の衛生管理方式

Bibliographic Information

HACCPシステムによる衛生管理とは何だろう : 食品の安全性を高める最新の衛生管理方式

小沼博隆著

(食品衛生教育シリーズ)

日本食品衛生協会, 1997.10

Title Transcription

HACCP システム ニ ヨル エイセイ カンリ トワ ナンダロウ : ショクヒン ノ アンゼンセイ オ タカメル サイシン ノ エイセイ カンリ ホウシキ

Available at  / 5 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA71447662
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    24p
  • Size
    21cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top