魯山人・器と料理 : 持味を生かせ

Bibliographic Information

魯山人・器と料理 : 持味を生かせ

辻義一著

里文出版, 1999.6

改訂版

Title Transcription

ロサンジン ウツワ ト リョウリ : モチアジ オ イカセ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 魯山人・器と料理(三種(たたき牛蒡・田作り・数の子)—器・鼠志野四方皿松文様;伊勢海老舟盛と岩茸わさびあえ—器・信楽しのぎ四方皿;祝い肴(鯛の塩焼・黒豆・車海老黄身寿司)—器・織部爼板皿 ほか)
  • 魯山人に学ぶ
  • 辻留 旬ものがたり
  • 対談 魯山人の器をめぐって(梶川芳友;辻義一)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA71511025
  • ISBN
    • 4898060994
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    165p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top