Bibliographic Information

手からこころへ

辰巳芳子著

海竜社, 2004.12

Title Transcription

テ カラ ココロ エ

Note

「手の味こころの味」(1986年刊)の増訂

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 手の味・こころの味(移り香—金柑;私の春 ほか)
  • 伝える喜び(野性のちから—七草粥;寒の風がつくる味—お鏡さん ほか)
  • 心を耕す(夏の心尽くし—焼きみそ;味の決め手—夏料理 ほか)
  • 私のむだなし考(焦点—卵巻き;余熱 ほか)

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BA71537197
  • ISBN
    • 4759308350
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    275p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top