はじめての台所 : 野菜の洗い方からお教えいたします

Bibliographic Information

はじめての台所 : 野菜の洗い方からお教えいたします

浅田峰子著

グラフ社, [2005.3]

Other Title

Beginner's cookbook

Title Transcription

ハジメテ ノ ダイドコロ : ヤサイ ノ アライカタ カラ オオシエ イタシマス

Available at  / 28 libraries

Note

出版年とその他のタイトルはカバーによる

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 野菜(ほうれん草;青菜類“小松菜・春菊・菜の花・せり・しんとり菜・京菜” ほか)
  • 魚介(いわし;さば ほか)
  • 肉(牛肉;豚肉;鶏肉;ひき肉;レバー)
  • 卵・加工品(卵;豆腐 ほか)
  • ご飯・麺・汁もの(ご飯;そうめん ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA71570217
  • ISBN
    • 476620879X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    160p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top