蛋白質生合成系の拡張と非天然アミノ酸の導入による蛋白質の有機化学的機能拡張

Bibliographic Information

蛋白質生合成系の拡張と非天然アミノ酸の導入による蛋白質の有機化学的機能拡張

研究代表者:宍戸昌彦

(科学研究費補助金(特別推進研究(2))研究成果報告書, 平成11-14年度)

宍戸昌彦, 2003.10

Title Transcription

タンパクシツ セイゴウセイケイ ノ カクチョウ ト ヒテンネン アミノ サン ノ ドウニュウ ニ ヨル タンパクシツ ノ ユウキ カガクテキ キノウ カクチョウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

平成11-14年度科学研究費補助金(特別推進研究(2))研究成果報告書

課題番号: 11102003

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA71653427
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [岡山]
  • Pages/Volumes
    288p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top