食品と成分

Author(s)

Bibliographic Information

食品と成分

知地英征編著 ; 荒川義人 [ほか] 共著

(食べ物と健康, 1)

三共出版, 2005.4

Title Transcription

ショクヒン ト セイブン

Available at  / 87 libraries

Note

その他の共著者: 池添博彦, 葛西隆則, 鮫島邦彦, 中河原俊治, 藤島利夫, 前田利恭

参考文献: p157

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 人間と食品
  • 第2章 食品成分表
  • 第3章 食品成分の特性と化学構造
  • 第4章 食品成分の変化と栄養
  • 第5章 食品の物性
  • 第6章 食品の機能性

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA71949478
  • ISBN
    • 9784782704912
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 161p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top