Bibliographic Information

水産食品の加工と貯蔵

小泉千秋, 大島敏明編

恒星社厚生閣, 2005.5

Title Transcription

スイサン ショクヒン ノ カコウ ト チョゾウ

Available at  / 78 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 水産物の利用
  • 水産物の性状
  • 冷凍品
  • 乾製品
  • 燻製品
  • 塩蔵品
  • 缶詰、瓶詰及びレトルト食品
  • 魚肉ねり製品
  • 発酵食品
  • 調味加工品
  • 海藻工業製品
  • フィッシュミール、魚油及びフィッシュシリュブル
  • その他の水産加工品

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA7221679X
  • ISBN
    • 4769910002
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiv, 360p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top