Bibliographic Information

熊谷喜八著

(KIHACHI四季のレシピ集 / 熊谷喜八著, 1)

日本放送出版協会, 2005.5

Title Transcription

ハル

Available at  / 41 libraries

Description and Table of Contents

Description

本シリーズでは、グルメサロンという料理教室で紹介し、人気を博したレシピを式を通じて紹介。

Table of Contents

  • mars(和風ドレッシングのかにサラダ;えびのラビオリスープ;ハヤシライスキハチ風 ほか)
  • avril(さよりのマリネ春風;もずくとかに、豆苗のスープ;ステーキ丼キハチ風 ほか)
  • mai(アボカドとオマールえびのイタリア風サラダ;地はまぐりとフレッシュハーブのスープ;洋食屋さんの手づくりジューシーメンチカツ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA72443372
  • ISBN
    • 9784140332269
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top