Bibliographic Information

熊谷喜八著

(KIHACHI四季のレシピ集 / 熊谷喜八著, 3)

日本放送出版協会, 2005.6

Title Transcription

アキ

Available at  / 39 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • septembre(帆立て貝のポワレ なすのピュレソースを添えて;生うにととびこのパスタ ほか)
  • octobre(冷製秋なすと温度卵の冷たいスープ;ポテトと軽くスモークした地鶏のテリーヌ ほか)
  • novembre(薄切りつぶ貝ときのこのガーリックソテー;海の幸いろいろ 猟師風サフラン風味スープ ほか)
  • de l’automne en hiver(イクラ、なめこ、オクラ包み まぐろののり揚げ;巻きえびのスープ 山芋、ゆり根、とうがんのブーレット添え ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA72443565
  • ISBN
    • 9784140332283
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top