冬
Author(s)
Bibliographic Information
冬
(KIHACHI四季のレシピ集 / 熊谷喜八著, 4)
日本放送出版協会, 2005.6
- Title Transcription
-
フユ
Available at / 41 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- d´ecembre(殻付き生がきの香草レモンソース;かにとライスのアツアツスフレ ほか)
- janvier(いろいろシーフードのチリソース煮;うずら鳥のスパイス揚げ ほか)
- f´evrier(帆立て貝の春巻き マンゴートマトソース;かにのクリーム煮入り カネロニ ほか)
- de l’hiver en printemps(季節の野菜のミネストローネスープ;小えびと雑穀のリゾット ゴルゴンゾーラ風味 ほか)
by "BOOK database"