The chemistry of flesh foods and their losses on cooking

著者
    • McCance, R. A. (Robert Alexander)
    • Shipp, Henry Leigh
書誌事項

The chemistry of flesh foods and their losses on cooking

by R.A. McCance and H.L. Shipp

(Medical Research Council special report series, no. 187)

His Majesty's Stationery Office, 1933

タイトル別名

Medical research council : the chemistry of flesh foods and their losses on cooking

この図書・雑誌をさがす
注記

Includes bibliographies (p. 141-146)

At head of title: Privy Council, Medical Research Council

関連文献: 1件中  1-1を表示
詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA72975098
  • LCCN
    33000141
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    146, xi p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ