最新評判の創作すし : 新味・新感覚のメニューと売れる技術を公開

Author(s)

Bibliographic Information

最新評判の創作すし : 新味・新感覚のメニューと売れる技術を公開

(旭屋出版MOOK)

旭屋出版, [2003.10]

Other Title

評判の創作すし : 最新 : 新味新感覚のメニューと売れる技術を公開

Title Transcription

サイシン ヒョウバン ノ ソウサク スシ : シンミ シンカンカク ノ メニュー ト ウレル ギジュツ オ コウカイ

Available at  / 2 libraries

Note

出版年はカバーによる

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA73329077
  • ISBN
    • 4751103946
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    112p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top