The good cook : 70 essential techniques : 250 step-by-step photographs : 350 easy recipes

著者

書誌事項

The good cook : 70 essential techniques : 250 step-by-step photographs : 350 easy recipes

Anne Willan ; photographs by Alison Harris

Stewart, Tabori & Chang, 2004

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注記

Includes bibliographical references (p. 294) and index

内容説明・目次

内容説明

A veteran cooking teacher and cookbook author offers a complete set of recipes useful for both novice and veteran chefs, and even more importantly, an important primer on the skills every chef needs to know, all lavishly illustrated to make the cooking as easy as possible. 17,500 first printing.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA73591604
  • ISBN
    • 1584793287
  • LCCN
    04048235
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York, N.Y.
  • ページ数/冊数
    304 p.
  • 大きさ
    28 cm
  • 分類
  • 件名
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