イタリア地方のおそうざい : 簡単レシピと地方のワイン

Author(s)

Bibliographic Information

イタリア地方のおそうざい : 簡単レシピと地方のワイン

ダニエラ・オージック著

柴田書店, 2005.7

Other Title

La cucina regionale italiana

Title Transcription

イタリア チホウ ノ オソウザイ : カンタン レシピ ト チホウ ノ ワイン

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • おそうざいがよりおいしくなる地方の話
  • ワインデータと食材店
  • 基本的なこと
  • トマトのこと
  • つくる前に
  • おそうざいレシピとワイン(北西部;北東部;中部;南部;シチリアとサルデーニャ)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA7359417X
  • ISBN
    • 4388059722
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    115p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top