落合務シェフのイタリアン : ラ・ベットラ・ダ・オチアイ

Bibliographic Information

落合務シェフのイタリアン : ラ・ベットラ・ダ・オチアイ

[落合務著]

(特選実用ブックス, cooking)

世界文化社, 2005.10

Other Title

ラ・ベットラ・ダ・オチアイ落合務シェフのイタリアン

Title Transcription

オチアイ ツトム シェフ ノ イタリアン : ラ ベットラ ダ オチアイ

Available at  / 7 libraries

Description and Table of Contents

Description

落合シェフが手ほどきするイタリアンの基本。おいしい132皿。

Table of Contents

  • 1 やっぱりパスタから(アーリオ・オーリオ系;トマトソース系 ほか)
  • 2 手軽に作る一皿(肉と魚介の前菜;野菜の前菜 ほか)
  • 3 体にやさしい一皿(いろいろ野菜のリゾット;魚介類のリゾット ほか)
  • 4 メインの一皿(きんきの香草焼き;さばのソテー ほか)
  • 5 ご馳走さまの前に(パンナコッタ;アイスクリームのエスプレッソがけ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA73902894
  • ISBN
    • 4418053220
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    176p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top