世界の保存食をつくる本 : 干す、漬ける、煮込む…で旨味を引き出す

Author(s)

Bibliographic Information

世界の保存食をつくる本 : 干す、漬ける、煮込む…で旨味を引き出す

(Weekend cooking, 6)

地球丸, 2005.9

Other Title

世界の保存食をつくる本 : 干す漬ける煮込むで旨味を引き出す

Title Transcription

セカイ ノ ホゾンショク オ ツクル ホン : ホス ツケル ニコム デ ウマミ オ ヒキダス

Available at  / 26 libraries

Note

国別索引(レシピ): p110-111

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 砂糖・酒で保存する
  • 塩で保存する
  • 酢・スパイスで保存する
  • 醤油・味噌で保存する
  • 空(乾燥)で保存する
  • オイル・バターで保存する
  • 長もちするクッキーの家をつくる

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA74388173
  • ISBN
    • 4860670795
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    112p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top