京料理 : 伝統を受け継ぐ技と味

Author(s)

    • リーフ・パブリケーションズ リーフ パブリケーションズ

Bibliographic Information

京料理 : 伝統を受け継ぐ技と味

リーフ・パブリケーションズ編集

(Leaf mook)

リーフ・パブリケーションズ, 2005.9

Other Title

京料理 : 伝統を受け継ぐ技と味 : 極上の贅沢を五感で味わう101店

Title Transcription

キョウリョウリ : デントウ オ ウケツグ ワザ ト アジ

Available at  / 4 libraries

Related Books: 1-1 of 1

  • Leaf mook

    リーフ・パブリケーションズ

Details

  • NCID
    BA74530762
  • ISBN
    • 490192415X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top