今伝えたい食ものがたり

Bibliographic Information

今伝えたい食ものがたり

根本悦子著

芽ばえ社, 2005.10

Other Title

今伝えたい食ものがたり

Title Transcription

イマ ツタエタイ ショクモノガタリ

Available at  / 24 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 五節句から学ぶ食べ方の知恵(1月—おせち料理で疲労回復;2月—節分で体の中の鬼退治;3月—桃の節句に筋肉機能アップ;4月—旬の筍で細胞いきいき ほか)
  • 2章 旬の料理控え帖(粕汁;鯛めし;根三つ葉とわかめのごま浸し;筍とニラのピリ辛炒め ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA74903746
  • ISBN
    • 4895792951
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    98p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top