The one-pan galley gourmet : simple cooking on boats
著者
書誌事項
The one-pan galley gourmet : simple cooking on boats
International Marine/McGraw-Hill, c2004
大学図書館所蔵 全1件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes index
内容説明・目次
内容説明
How to prepare fast, simple, fabulous meals afloat? Now you can turn even a one-burner galley into a gourmet kitchen and enjoy hot, wholesome, delicious meals wherever your boat takes you. Want apple pancakes for breakfast? Quesadillas for lunch? Saucy chicken with noodles and green peppers for dinner? All you need is one pan, the right ingredients, and a little help from "The One Pan Galley Gourmet". This practical guide for the seagoing epicure has it all - one-pot simplicity, delicious recipes using fresh ingredients, and plenty of spice and personality. Special features include: 170 meat, fish, and vegetarian recipes; Delicious, nutritious, satisfying dishes for breakfast, lunch, dinner, and dessert; Menu plans for three-day and seven-day cruises; And provisioning advice emphasizing fresh ingredients with selective canned substitutions. Every recipe can be prepared in a single pot, pan, or small oven.
目次
AcknowledgmentsIntroductionA Philosophy of CookingDiet at Home . . . Eat on Your BoatThe Cruising GalleyThe Galley StoveOvensFlame TamerCooking UtensilsPots and PansPressure CookersOther Useful Galley GearRefrigerators, Iceboxes, and CoolersTips for Keeping Your CoolKitchen SoftwareThe FoodHow to Plan a MenuMeat SubstitutesPower BuyingGetting the Show Ready for the RoadPackaging IdeasThe One-Pan MenuSample Weekend MenusCleanupGarbageThe Frying PanBreakfastEggsCakes: Griddle, Pan, and OtherwiseLunch & DinnerPoultryVegetablesMeatDessertThe PotBreakfastCerealsMorning BeveragesEggs and MeatLunch & DinnerPoultrySoups and StewsVegetablesMeatPressure-Cooker RecipesDessertThe OvenBreakfastLunch & DinnerPoultryVegetarian DelightsBeefPork, Ham, and Other OvenablesBaked GoodsDessertAppendixIndex
「Nielsen BookData」 より