フルーツ・カットテクニック : 完全保存版

Bibliographic Information

フルーツ・カットテクニック : 完全保存版

平野泰三著

講談社, 2005.12

Other Title

Fruits cutting technique

Title Transcription

フルーツ カット テクニック : カンゼン ホゾンバン

Available at  / 44 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 盛り合わせのテクニック(フルーツ3段盛り;大皿盛りのテクニック;メロンのカッティングと盛り合わせ;スイカのカッティングと盛り合わせ;パイナップルのカッティングと盛り合わせ ほか)
  • 2 フルーツ・カットのテクニック(基本と応用のテクニック;道具と使い方のテクニック;メロン;スイカ;オレンジ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA75226960
  • ISBN
    • 4062129485
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top