Bibliographic Information

家庭でつくる基本の料理大事典

ナヴィインターナショナル編著

ナツメ社, 2006.1

Title Transcription

カテイ デ ツクル キホン ノ リョウリ ダイジテン

Available at  / 21 libraries

Description and Table of Contents

Description

和食・中華・洋食・イタリアン・お菓子の定番レシピがこの一冊に!食材の知識から下ごしらえ、包丁の使い方まで、料理の基礎知識が手に取るようによくわかる。

Table of Contents

  • 料理の基礎知識
  • 基本の和食
  • 基本の中華
  • 基本の洋食
  • 基本のイタリアン
  • 基本のお菓子

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA75254842
  • ISBN
    • 4816340475
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    351p
  • Size
    21cm
  • Classification
Page Top